TESTIMONIALS

What our clients had to say about our services!

Het was soms een
eye opener voor mij. Dat je bewust wordt van dingen over jezelf. Hoe je handelt
en overkomt bij anderen. Dus de self-awareness helpt je om jezelf te herkennen en verder te groeien.
Empowering women en je Focus zijn 2 dingen die ik heb meegenomen in mijn leven. Zowel in mijn privéleven als op de werkvloer. Ik heb nu een andere kijk op bepaalde dingen. Ik ben bewuster gaan kijken naar
situaties en personen en weet nu beter te handelen.

Empowering HER

Read more

Koraisha Nanhay Khan

Apothekerassistente, N.V. SOMA

Ik ben dik tevreden met jullie training. Alle trainingen heb ik kunnen meenemen op de werkvloer en ook in mijn privéleven. Ten alle tijden kalm zijn doet wonderen. Ik zeg altijd tegen mezelf: “Behandel anderen precies hoe jij behandeld zou willen worden.” Dankzij jullie ben ik nog een stapje verder in mijn carriëre. Ik heb veel gewerkt aan mijn emotie en met trots mag ik aangeven dat ik ben gaan groeien. Ik ben super super trots op mezelf.
Mijn dank is groot!

Empowering HER

                       Read more

Rienoe Koendanlal

Apothekersassistente, N.V. Soma

Mijn naam is Angeline Sisal, Floormanager bij Kirpalani’s NV. Ook ik heb de training  “Service With a Smile” gevolgd. De consultants/ trainers waren heel duidelijk /helder in het overbrengen van de informatie.

De sessies waren heel interessant en leerijk. Geen moment dat je iets wilde missen.Er werden tussendoor ook enkele ontspanningsoefeningen gedaan op een bepaalde muziekritme. Dat was heel erg aangenaam! 

Training: Service with A Smile

Read more

Angeline Sisal

Floor Manager, Kirpalani’s N.V

Teambuilding hebben wij als heel leerrijk ervaren. Het was prettig om te zien hoe iedereen

spontaan mee deed, ook het management deed spontaan mee aan de meeste activiteiten.

De 5B’s zijn ons bijgebleven. Verder was het ook heel goed dat wij onze problemen welke wij binnen het bedrijf ervaren kenbaar mochten maken met de gewenste oplossingen.

De teambuilding heeft het gehele team een motivatie boost gegeven en eventueel aanwezige scheidingslijnen doen vervagen. Men heeft tools meegekregen die mits degelijk ingezet, zowel zakelijk als persoonlijk, een positieve invloed kunnen hebben.

Teambuilding

Read more

Integra Marine & Freight Services N.V.

De Teambuilding sessie had een goed doordachte opzet. Wij hebben het als prettig, leerrijk en heel rustgevend ervaren. Wij werden in de gelegenheid gesteld om over situaties na te denken en onze collega’s op een andere manier en in een prettige sfeer te ervaren. Er is ons geleerd dat samenwerken heel erg belangrijk is voor een bedrijf als we gezamenlijk betere resultaten willen behalen. Ook hebben wij geleerd dat als er iets mis gaat wij gewoon opnieuw kunnen beginnen en dat kalmte en rust heel erg belangrijk zijn om je balans te vinden. De focus is ook gelegd op het naar binnen gaan en naar compassie. De Teambuilding heeft echt effect gehad. Het heeft ervoor gezorgd dat wij issues van een positieve zijde bekijken en overbrengen naar onze collega’s. Wij hebben extra energie gekregen om het werk als een team voort te zetten en onze liefde voor het werk is versterkt. Collega’s lachen weer en maken plezier met elkaar en zijn weer graag op hun werk. Sinds de Teambuilding is de sfeer bij Conservation International veel beter.

Teambuilding

                         Read more

Conservation International Suriname

It’s an eye opener & awareness for me. Recommend this to everyone especially the ones with high demanding jobs

Training: Productivity Matters!

                        Read more

Marcia Baumgart

Roomsdivision Manager, Royal Torarica N.V.

Van al de sessies hebben Communication Matters! en Emotions Matter! mijn persoonlijke groei het meest geholpen. Voordeel van deze groei is dat ik mezelf en mijn medemens beter begrijp. Hierdoor zijn mijn relaties werk- en privérelaties positief veranderd en versterkt.

Empowering HER

Read more

Aartie Kalpoe

Apothekerassistente, N.V. SOMA

Mijn ervaring tijdens de sessie was leerrijk. Ik heb kunnen leren hoe om te gaan met mijn werk, dit heeft gemaakt dat ik veel meer ben gaan houden van mijn werk.

Ik heb ook geleerd hoe vriendelijker om te gaan met de klanten. Ik heb de 5B methode toegepast in mijn
werk en het werkt heel goed.

Positieve veranderingen binnen mijn werk zijn dat ik mijn werk verricht met veel meer plezier en ik probeer goed te communiceren, met mijn collega’s, door de 5B methode toe te passen.

Positieve veranderingen binnen mijn privéleven zijn dat ik minder frons en veel meer lach. Dit alles komt door zelf te werken aan mijn gedrag thuis zowel aan het werk.

Training: Service with A Smile

                        Read more

Inez Amatjasir-Sastro

Warehouse Supervisor, Kirpalani's N.V.

In eerste instantie dacht ik dat ik dit niet nodig had. Er is voldoende te vinden online over productiviteit. Echter heb ik toch geparticipeerd met een open mind en ontdekte ik erna dat ik veel geleerd heb. Veel informatie zou ik online niet hebben opgezocht omdat ik er niet bij stilsta dat heel wat dingen, zowel prive als werkgerelateerd, belangrijk zijn voor productiviteit en dat tijd zo kostbaar is en dat het cruciaal is om zorgvuldig te overwegen hoe we onze tijd besteden. I am glad and grateful that I was able to attend this workshop and I look forward to a productive future.

Training: Productivity Matters!

                        Read more

Seema Mahasingh

Republic Bank

“This course provided not only
some tools for increasing my
productivity, but also impacted
my daily life.”

Training: Productivity Matters!

 

Read more

Navin Samlal

Engineer, BC Consultancy N.V.

Ik heb opgemerkt dat de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip beter is geworden

I have noticed that communication and mutual understanding have improved.

Training: Service with A Smile

                          Read more

Sharmain Nandlal

Debiteuren Administratie, ARDAC International

Gedurende de sessie heb ik een positieve en leerrijke ervaring opgedaan.

Training: Service with A Smile

                           Read more

Marcha Chung

Operations Coordinator, Southern Commercial Bank N.V.

Het ABC team kan de tool en tips die zij meegegeven tijdens de teambuilding goed gebruiken in de praktijk zoals “the thinker” en “the feeler” , het toepassen van communicatietechnieken en last but not least: het beter leren kennen van elkaar!

Teambuilding

                           Read more

HOGESCHOOL ABC

De aanpak van Lybra heb ik als zeer prettig ervaren. De sessies waren ontspannend, de uitleg van de consultant was duidelijk en het sloot goed aan op de werksituatie bij BNETS. Lybra heeft mij nieuwe tools bijgebracht die ik tijdens mijn werkzaamheden en ook in het dagelijkse leven kan toepassen

Training: BPMN

                          Read more

Ashley Fung Loy

BNETS N.V.

Mijn ervaring bij Lybra was geweldig en heel erg leerrijk. Aan het begin van iedere sessie dacht ik: ‘Wat nieuws en positief zal ik leren vandaag en met welke kennis en inzichten ga ik groeien vandaag? Lybra heeft mijn denkwijze veranderd. Ze hebben me laten inzien dat stressen en mezelf druk maken geen oplossingen teweeg brengen.  Altijd positief blijven en geloof hebben in mezelf, hebben alles veranderd. Ik heb er geen woorden voor. Lybra just changed my life. Thank you Lybra. 

Empowering HER

Read more

Jane Gomes

Apothekerassistente, N.V. SOMA

De sessies waren boven mijn verwachting. De informatie was heel leerrijk. De meditatie- en de lichamelijke oefeningen vond ik ook erg interessant, want ik heb leren loslaten van alle negatieve gedachten/gevoelens. De motivatie om mezelf te waarderen en van mezelf te houden heeft me uiteraard ook goed gedaan. Een van de andere leuke ervaringen was ook samen opdrachten uit voeren met collega’s van de andere afdelingen/lokaties. De trainers vond ik erg duidelijk en de leerstof is op een effectieve manier overgedragen. De trainers weten waarover ze praten en de voorbeelden die zijn gebruikt sluiten aan. Ik kon mezelf terug vinden in elke scenario dat werd afgebeeld. Iedere ochtend voordat ik opsta motiveer ik mezelf om vol positiviteit naar onder andere het werk te gaan. Het geeft me die positieve vibe en push om mijn werkzaamheden uit te voeren. En dit helpt, want ik merk het aan me gedrag, denkwijze en het nemen van besluiten. De communicatie tools die ik heb geleerd pas ik in mijn privéleven ook toe bij mijn gezin en ik merk al gedragsverandering bij mijn dochter van 2 jaar. Tot slot wil ik een ieder aanmoedigen om de Service With a Smile training te volgen, want het helpt je om positiever door het leven te gaan. Hierdoor laat je los van alle negatieve energie om je heen. Als je positief bent ingesteld bereik je ook betere resultaten en doelen.

Training: Service with A Smile

Read more

Lindsey Somopawiro-Wongsodikromo

Marketing Staff member, Kirpalani’s N.V

De Teambuilding hebben wij als leerrijk, motiverend, opbouwend en soms confronterend ervaren.

Wij hebben geleerd om de focus te leggen op het positieve, omdat alles waar je op focused groeit. Verder hebben wij geleerd om effectief te communiceren en ten alle tijden begrip en respect op te brengen voor elkaar.

Er zijn skills bijgebracht om de interne – en externe dienstverlening te verbeteren. Van die skills is de 5B methode het best bijgebleven.

Wij vonden het spiritueel aspect tijdens de teambuilding ook heel apart. Een aanrader om de cohesie binnen de groep te stimuleren.

Teambuilding

Read more

Kirpalani's N.V.

De teambuilding was voor ons nieuw, effectief, leerrijk en vooral boven onze verwachtingen. Het is als een bom vol positivisme aangeslagen bij de collega’s. Wat vooral bij ons bijgebleven is, is om elke collega of klant met de 5B principes te benaderen.

Teambuilding

Read more

Fatum

De groei van, zowel het indivdu als de groep, heeft een positieve impact gekregen door de training

Training: Leading Teams

                          Read more 

INTERFARM N.V.

It was excellently delivered by amazing trainers – definitely worth attending when one is looking to improve one’s way of dealing work and personal life challenges

Training: Productivity Matters!

                          Read more 

Jethrina Daniel

Financial Consultant, Grassalco N.V.

Lybra heeft bijgedragen aan de bewustwording van mijn preferenties waardoor ik zaken eerst afweeg alvorens een besluit te nemen of mijn mening te geven; dit geldt zowel in mijn prive als professioneel leven.

Training: Leading Teams

                          Read more 

Rabia Adboelrahman

Manager Studieleningen, Nationale Ontwikkelings Bank

Share This